Циклене, шлайфане, редене, фугиране, лакиране на паркет, Акция 2010, Бургас

В технологично отношение Фирма Акция 2010 разполага с последно поколение високо производителни шведски машини Bona System, произведени 2015 и 2016г. Те са предназначени за професионална обработка на дървени подови настилки от естествен материал и са 100% безпрахови. Чрез тяхната изключителна мощност и ефикасно прахозасмукване, резултатите са безупречни. Благодарение на Bona System и нашите професионалисти, Вашия под ще се превърне в огледало на дома Ви.

 

Лентови машини за циклене Bona 

Bona Belt - Мощна лентова машинa за циклене най-висок клас, създадена да се справя и с най-трудните задачи. Прецизното повдигане и спускане на работния вал, прави тази машина много ефикасна за работа. Не оставя вълнообразни следи.

 

Дискови машини за циклене Bona

Bona FlexiSand - е истински многофункционална машина, която може да се използва за шлайфане, нанасяне на масла и вакси и за почистване.

Тази надеждна машина разполага с двускоростен двигател, система от взаимозаменяеми работни дискове и ергономичен дизайн.

Ъглови машини за циклене

Bona Edge- Bona Edge е изключително мощна и същевременно лека машина, предназначена за циклене на ъгли и труднодостъпни места

Мощен двигател

Бързо шлайфане

Много маневрена

Ефикасно прахозасмукване

Шкурки за машини Bona

Ние работим с шкурки Bona,които са специално разработени за изящното обработване на дървени подови и са ключа за перфектната повърхност. Разликата при тях в сравнение с останалите е че праха отива директно в торбата,а не се разпилява в помещението. Работим сигурно и безопастно с новите шкурки на Bona, който не създават вълнообразна повърхност. Благодарение на тях няма опастност от надраскване и задълбаване.

sertificat-bona-sm

 

 

Имаме огромното предимство
да изпълняваме експресно
всякакъв вид поръчки
за съвсем кратки срокове!