Циклене, шлайфане, редене, фугиране, лакиране на паркет, Акция 2010, Бургас

Ако искате да монтирате естествен паркет  в дома или офиса си, значи сте попаднали на правилното място!Акция 2010 предоставя надеждни монтажни услуги в Бургас, Поморие, Несебър, Слънчев бряг, Созопол, Лозенец и областта. Ние помагаме на нашите клиенти да постигнат своите цели за красиво и изящно пространство.

Разполагаме с огромно разнообразие на eстествен и екзотичен паркет, които може да разгледате в Цени.

Реденето на паркет изисква предварителна подготовка и прецизност. Преди за започнем ние вземаме под внимание вида и размера на паркета, помещението, местоположението на прозорците и вратите, влагата на замазката и още редица фактори. Необходимо е подът да бъде максимално гладък, за да постигнем оптимални резултати и качественото полагане на паркет.

Съществуват различни начини за редене на паркет - рибена кост, право редене, рибена кост на диагонал и др. Начина, по който ще бъде подреден изцяло зависи от желанието на клиента. Свободно реденето извършваме, когато паркетът се нарежда свободен върху пода.

Пренареждането - Естественият паркет е една от най-здравите и дълговечни настилки. В процеса на експлоатация, в резултат на изсъхването на материала или повишаване на влажността в помещението, паркетът съответно се свива или набъбва. Появява се скърцане, огромни фуги, които вече е станало невъзможно да се запълнят или трябва да се заменят части от паркета. Паркета се вади ред по ред, замазката се покрива с лепило и паркетът се полага във същия ред, в който е бил изваден.

Независимо дали искате да замените съществуващият паркет или да  замени счупени дъски, или да монтирате чисто нова настилка, Акция 2010 ще ви помогне. Можем да превърнеми най-стария паркет в чисто нова настилка!

sertificat-bona-sm

 

 

Имаме огромното предимство
да изпълняваме експресно
всякакъв вид поръчки
за съвсем кратки срокове!