Циклене, шлайфане, редене, фугиране, лакиране на паркет, Акция 2010, Бургас

Фирма Акция 2010 използва професионални шведски продукти без разредители и силикон, в богата гама от цветове, лесни за шлайфане и лакиране.

Лакирането допринася за запазване на дървото, подчертава неговата шарка и придава блясък или мат. То е защита срещу нараняване, изхабяване, нечистотии и поддръжката му става много лесна. Преди нанасяне на лака се полага специален грунд, който създава добре наситена и топло оцветена основа. Грундът предпазва дървото в дълбочина и едновременно с това запълва някои дребни дефекти върху паркетините. Лакът се полага върху грундa и осигурява на дървото трайно покритие. Преди нанасяне на всеки слой лак, обикновено се извършва пришлайфане на пода, за постигане на по-висока гладкост и здравина. За по-голяма износоустойчивост и дълготраен ефект на лакираните повърхности препоръчваме на нашите клиенти, нанасянето на трета ръка лак. Последното покритие може да бъде намазано допълнително с масло.

Лаковете - Ние лакираме с лак по Ваш избор - алкиден лак, полиуретанов лак, уретанов лак, полиуретанов лак на водна основа, масла. Лаковете са с блясък, мат и сатен.

Нанасяне на масла - Tова е най-новото поколение за покритие на дървените подове. Маслата са напълно безвредни и запазват дървото в дълбочина. Те изсъхват по-бързо от лаковете и образуват по- твърди и устойчиви слоеве.

След лакиране или омасляване паркетът се поддържа с влажен парцал и с подходящи почистващи препарати за дърво. В нашата работа ние използваме професионални почистващи шведски продукти за дървени подове.

Оцветяване -Търсите да направите драматични промени в дома си? Желаете да се създаде по-светъл или по-ярък цвят? Може би по-модерно и уютно? Всичко това е възможно чрез оцветяване на естествения паркет. Независимо от Вашия декоративен вкус, ние ще Ви помогнем да реализирате творческите си виждания чрез оцветяване с продукти, които са най-добрите на пазара. Нашия дългогодишен опит ни дава възможност да предоставим завършен вид на Вашия под, който ще развълнува Вас и ще вдъхнови Вашите гости.

Преди                                                        След

преди 1-1 след 1-1

                                                  

 

 

sertificat-bona-sm

 

 

Имаме огромното предимство
да изпълняваме експресно
всякакъв вид поръчки
за съвсем кратки срокове!